Loading...
 Start Page
Lego Creator 3in1 Retro Camera - 31147
Κλίκ για μεγέθυνση
Lego Creator 3in1 Retro Camera - 31147
20,99 €
Κωδικός Προϊόντος: LE31147
Barcode: 5702017584966
Κατασκευαστής: Lego
ΗΛΙΚΙΑ: 8+ ετών
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ: LEGO

Δωρεάν μεταφορικά για αγορες ανω των 60€

 

Επιλέξτε να σας το τυλίξουμε για δώρο

 

Αλλαγή του προϊόντος σε 14 ημέρες

Περιγραφή
Lego Creator 3in1 Retro Camera - 31147

Κάνε ότι τραβάς την τέλεια φωτογραφία με αυτήν την σούπερ κουλ Ρετρό Φωτογραφική Μηχανή. Μόλις φορτώσεις το φιλμ σου και τραβήξεις τη φωτογραφία σου, ανακατασκεύασέ την σε βιντεοκάμερα με οθόνη που ανοίγει στο πλάι, σε μια ρετρό τηλεόραση με κεραία, ή κατασκεύασε το δικό σου κομμάτι βίντατζ τεχνολογίας. Κάθε μοντέλο σού δίνει τη δυνατότητα να αναπαραστήσεις διασκεδαστικές ιστορίες και είναι ένα εντυπωσιακό διακοσμητικό κομμάτι. Τι θα κατασκευάσεις; Με αυτό το 3σε1 σετ, η επιλογή είναι δική σου!Εμπνεύστε δημιουργικό παιχνίδι με το LEGO® Creator Ρετρό Φωτογραφική Μηχανή (31147) 3σε1 σετ κατασκευής για αγόρια και κορίτσια ηλικίας 8+. Αυτή η εμβληματική φωτογραφική μηχανή διαθέτει κινούμενο φακό, κουμπιά στο πάνω μέρος για τη λήψη φωτογραφίας, πίσω μέρος που ανοίγει για την τοποθέτηση ενός κομματιού φιλμ από τουβλάκια στο εσωτερικό και πολύχρωμο υφασμάτινο λουράκι μεταφοράς. Υπάρχουν επίσης 6 αυτοκόλλητα και τα παιδιά μπορούν να τα προσθέσουν στο φιλμ για να αντιπροσωπεύουν τις φωτογραφίες τους.

Αυτό το LEGO® Creator 3σε1 σετ παιχνιδιού δίνει στα παιδιά την ευκαιρία να απολαύσουν 3 διαφορετικές εμπειρίες κατασκευής και παιχνιδιού χρησιμοποιώντας τα ίδια τουβλάκια. Μπορούν να κατασκευάσουν μια φωτογραφική μηχανή και μετά να την ανακατασκευάσουν σε ρετρό βιντεοκάμερα ή σε ρετρό τηλεόραση με κεραία. Και τα 3 μοντέλα γίνονται υπέροχα διακοσμητικά και τα παιδιά μπορούν να τα τοποθετήσουν στα ράφια τους.

Τα LEGO Creator 3σε1 παιχνίδια είναι υπέροχα δώρα για παιδιά, με 3 διαφορετικά μοντέλα σε κάθε κουτί. Τα παιδιά θα ενθουσιαστούν κατασκευάζοντας και ανακατασκευάζοντάς τα ξανά και ξανά. Τα 3σε1 σετ προσφέρουν μια σειρά μοντέλων που ανταποκρίνονται στα μεγαλύτερα ενδιαφέροντα των παιδιών, όπως σούπερ γρήγορα οχήματα, εκπληκτικά ζώα και λεπτομερείς αστικές σκηνές.
© Copyright 2018 - 2024 Παιδικά Παιχνίδια στην Πάτρα - Kiderella