Loading...
 Start Page
Lego Super Heroes Spidey Drill Spinning Vehicle -  10792
Κλίκ για μεγέθυνση
Lego Super Heroes Spidey Drill Spinning Vehicle -  10792
9,99 €
Κωδικός Προϊόντος: LE10792
Barcode: 5702017582405
Κατασκευαστής: Lego
HEROES: Spiderman
ΦΥΛΟ: Αγόρι
ΗΛΙΚΙΑ: 4 - 7 ετών
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ: LEGO

Δωρεάν μεταφορικά για αγορες ανω των 60€

 

Επιλέξτε να σας το τυλίξουμε για δώρο

 

Αλλαγή του προϊόντος σε 14 ημέρες

Περιγραφή
Lego Super Heroes Spidey Drill Spinning Vehicle - 10792

Χαρίστε στους θαυμαστές του Spidey το παιχνίδι Super Hero LEGO® 4+ Drill Spinner Vehicle (10792).
Με φωτεινά χρώματα, οικείους χαρακτήρες και διασκεδαστικά χαρακτηριστικά, αυτό το ευέλικτο σετ παιχνιδιού είναι ειδικά σχεδιασμένο για να χτίζει αυτοπεποίθηση, να βελτιώνει τις δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων και να εμπνέει ατελείωτο παιχνίδι φαντασίας σε παιδιά, αγόρια και κορίτσια ηλικίας 4+.

Αυτό το οικοδομήσιμο παιχνίδι της Disney+ Spidey and His Amazing Friends περιέχει ένα αυτοκίνητο Spider-Man με ώθηση με περιστρεφόμενο μπροστινό τμήμα, μια μίνι φιγούρα Miles “Spin” Morales και μια μίνι φιγούρα Electro. Το σετ συνοδεύεται από ένα σασί Starter Brick για να βοηθήσει τα παιδιά να ξεκινήσουν την κατασκευή. Παρέχονται διαισθητικές οδηγίες με τη μορφή ενός πολύχρωμου οδηγού ιστορίας εικόνων.

Σχεδιασμένα με γνώμονα τους εκκολαπτόμενους κατασκευαστές, τα 4+ σετ είναι γεμάτα με συναρπαστικές λεπτομέρειες για να εξασφαλίσουν ότι τα παιδιά θα έχουν μια εξαιρετική εμπειρία κατασκευής και παιχνιδιού. Μέσα στο κουτί, κάθε τσάντα περιέχει τούβλα για ένα μοντέλο και χαρακτήρα που χτίζεται γρήγορα, οπότε το παιχνίδι ξεκινά γρήγορα. Τα 4+ σετ είναι ο τέλειος τρόπος για τους ενήλικες να μοιραστούν τη διασκέδαση με τους μικρότερους.
© Copyright 2018 - 2024 Παιδικά Παιχνίδια στην Πάτρα - Kiderella