Loading...
 Start Page
Lego Friends Vintage Fashion Store - 42614
Κλίκ για μεγέθυνση
Lego Friends Vintage Fashion Store - 42614
39,99 €
Κωδικός Προϊόντος: LE42614
Barcode: 5702017589343
Κατασκευαστής: Lego
ΦΥΛΟ: Κορίτσι
ΗΛΙΚΙΑ: 4 - 7 ετών
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ: LEGO

Δωρεάν μεταφορικά για αγορες ανω των 60€

 

Επιλέξτε να σας το τυλίξουμε για δώρο

 

Αλλαγή του προϊόντος σε 14 ημέρες

Περιγραφή
Lego Friends Vintage Fashion Store - 42614

Ο Όλλι λατρεύει να δημιουργεί νέες εμφανίσεις από παλιά ρούχα. Είναι ο δικός του τρόπος να απολαμβάνει τη δημιουργικότητα ενώ βοηθά τον πλανήτη. Σήμερα, δουλεύει στο Βίντατζ Κατάστημα Μόδας, όπου πάντα υπάρχει κάτι διασκεδαστικό να ανακαλύψει. Η Λιάν εξερευνά το κατάστημα και πηγαίνει προς το δοκιμαστήριο για να δοκιμάσει κάποια ρούχα. Στο μεταξύ, ο Όλλι ανεβαίνει στο εργαστήριο, όπου οι δωρεές μπαίνουν στο πλυντήριο και μετά επαναχρησιμοποιούνται. Καλή δουλειά, Όλλι!Εμπνεύστε τους μικρούς κατασκευαστές να σκεφτούν τον πλανήτη ενώ διασκεδάζουν με τη μόδα με αυτό το παιχνίδι κοινωνικο-συναισθηματικής ανάπτυξης. Το LEGO® Friends Βίντατζ Κατάστημα Μόδας (42614) παιχνίδι για παιδιά, κορίτσια και αγόρια ηλικίας 6+ περιλαμβάνει 3 LEGO Friends χαρακτήρες, φιγούρα γάτας και αξεσουάρ.

Αυτό το παιδικό παιχνίδι δίνει τη δυνατότητα στα δημιουργικά κορίτσια και αγόρια να αφηγηθούν την ιστορία του Όλλι, της Λιάν και της Τζορντίν, που λατρεύουν να φτιάχνουν καινούργιες εμφανίσεις από παλιά ρούχα. Τα παιδιά βοηθούν τους χαρακτήρες να πλύνουν και να ανακυκλώσουν τα ρούχα από δωρεές στο εργαστήριο. Υπάρχει ένα δοκιμαστήριο όπου οι φίλοι μπορούν να δοκιμάσουν ρούχα, καθώς και πολλά ρούχα τα οποία μπορούν να φορέσουν οι μίνι κούκλες, όπως καπέλα, παντελόνι, παπούτσια και τσάντες μέσης. Τα αξεσουάρ περιλαμβάνουν επίσης απορρυπαντικό, μεζούρα, μπογιά σε σπρέι και ταμειακή μηχανή.

Ανακαλύψτε περισσότερα σετ κατασκευής για παιδιά στη LEGO Friends σειρά, όπου υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για ανάπτυξη κοινωνικών και συναισθηματικών δεξιοτήτων μέσα από το παιχνίδι ρόλων.
© Copyright 2018 - 2024 Παιδικά Παιχνίδια στην Πάτρα - Kiderella